fbpx

Vacature

Souschef

Bedrijfsomschrijving

Aards Eetbar & Wijnwinkel is een unieke combinatie van een gezellige eetbar en een uitgebreide wijnwinkel in het nieuwe centrum van Berkel-Enschot. Sinds wij op 7 November 2021 onze deuren openden, zijn wij hard aan het groeien.

‘Aards Eetbar’ is de gehele dag van 10:00u tot 00:00u geopend zodat lunch, borrel en diner geleidelijk in elkaar over lopen. Hier kan worden genoten van wereldse wijnen, lokale bieren en dagverse producten die worden gebruikt voor verrassende kleine gerechten. Een heerlijk gezellige dorpse gelegenheid, waar men ‘s-ochtends een lekker kopje koffie kan drinken, ‘s-middags al stevig aan de borrel kan en uiteraard ’s-avonds lekker een hapje kan komen eten. Mooie gerechten, in een wat kleiner formaat zodat men onder het genot van een passend glas, de hele kaart lekker kan uitproberen.

Wie zijn wij?

Twee enthousiaste jonge ondernemers met een passie voor koken (Vic) en een passie voor wijn (Chrissy). Wij zitten boordevol horeca-ervaring die we nu samen laten komen in onze eigen zaak.

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten dat jij onze keuken volledig zelfstandig kunt gaan draaien en de ambitie hebt om binnen enige tijd de volledige keukenleiding over te nemen en een promotie te maken naar Chef. Jij bent creatief en hebt een passie voor pure en verse producten en weet deze in een handomdraai om te toveren in verrassende gerechten.

Tijdens de piekmomenten sta je keihard te werken om perfecte gerechten uit te geven voor onze gasten. Tijdens de rustige momenten probeer je nieuwe gerechten uit en werk je aan het ontwikkelen van een nieuwe kaart of een menu voor een van onze thema-diners. Jij bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de keuken, het naleven van de HACCP voorschriften, het schoonhouden en onderhouden van apparatuur. Jouw passie voor koken zorgt voor vernieuwing en creativiteit in onze keuken.

Wij nemen jou graag mee op verschillende inspiratie-tours om nieuwe producten te ontdekken en te ervaren.

Wie zoeken wij?

– Jij bent een enthousiaste en harde werker
– Jij hebt ervaring in een professionele keuken
– Jij bent creatief en denkt mee aan verbeteringen en nieuwe gerechten
– Jij bent flexibel, dan zijn wij dat natuurlijk ook!

Wat bieden we jou?

– Een marktconform salaris
– Een ver vooruit gepland rooster met een 4-daagse werkweek
– Altijd een weekenddag vrij
– Ruimte voor jouw creativiteit
– Wijnen tegen inkoopprijs in onze winkel
– Korting in de eetbar
– Gezellige personeelsborrels en uitjes
– Toegang tot alle ZIN-inspiratie trainingen van het ZINlab in Veghel zodat jij altijd kunt blijven leren en groeien in je functie
– Budget voor professionele ontwikkeling

Soort dienstverband: Voltijds, Vaste baan
Salaris: €2.000,00 – €2.500,00 per maand

Aanvullende vergoedingen:

  • Fooi
  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Extra vakantiedagen
  • Fietsplan
  • Flexibele werkuren
  • Kerstpakket
  • Lunchkorting
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding
  • Vrijdagmiddagborrel

Werkschema:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Flexibel werkrooster
  • Weekendbeschikbaarheid
  • Werken op feestdagen

Opleiding:

  • MBO (Gewenst)

Ervaring:

  • Horeca: 3 jaar (Gewenst)

Licentie/certificaat:

  • Sociale Hygiëne (Gewenst)

Deadline sollicitaties: 30-03-2022
Verwachte startdatum: 01-04-2022

Solliciteren of meer info





    Upload je CV (niet verplicht)

    Wij verwerken je gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen over je verzoek. Als je op ‘verzenden’ klikt ga je hier automatisch mee akkoord.

    0
      0
      Je winkelwagen
      Je hebt niets in je winkelwagen.Terug naar de shop